HR | EN

Inštitut za nutricionistiko


Inštitut za nutricionistiko

Tržaška 40, 1000 Ljubljana

T: 05 9068 870
F: 01 300 79 81 
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
   
TRR: SI56 340001012501108
BIC: KSPKSI22XXX
Ban: Sparkasse d.d.
ID: SI50465856
MŠ: 3609081000
 ISO BV

Lokacija inštituta in dostop

Inštitut za nutricionistiko se nahaja na enostavno dostopni lokaciji na Tržaški cesti 40 v Ljubljani. V neposredni bližini stavbe je javno parkirišče, ki je za goste inštituta brezplačno (z žigosano parkirno kartico). Pred stavbo je tudi postaja mestnega potniškega prometa (LPP proga 6).

Avtobus: Najenostavnejši je dostop z mestnim avtobusom LPP proga št. 6, smer Dolgi most, postajališče Stan in dom (pred Ilirijo d.d.). Od tu greste nekaj korakov proti Viču do Petola, ob katerem je poslovna stavba Ilirije. Nahajamo se na Tržaški cesti 40, v 3. nadstropju glavne poslovne stavbe. V isti stavbi pa se nahaja tudi trgovina Ilirija in Center za socialno delo. V bližini potekata tudi LPP progi št. 1 in 14.

Z avtom iz obvoznice: Izhod Ljubljana zahod, po Tržaški cesti do Ilirije d.d., kjer v semaforiziranem križišču zavijete levo na Šestovo ulico, tam pa takoj še enkrat levo na javno parkirišče, ki ga upravlja Ilirija (zemljevid spodaj). Iz parkirišča je prehod na Tržaško cesto (oranžna kovinska vrata), kjer zavijete desno in po 100m pridete do poslovne stavbe Ilirije. Nahajamo se na Tržaški cesti 40, v 3. nadstropju glavne poslovne stavbe. V isti stavbi pa se nahaja tudi trgovina Ilirija in Center za socialno delo. Prostori so dostopni z dvigalom ali po stopnišču. Parkiranje za obiskovalce inšituta je brezplačno, vendar nas morate opozoriti, da vam ožigosamo parkirni listek. Z ožigosanim parkirnim listkom vas bo vratar brez plačila parkirnine spustil iz parkirišča.

Z avtom iz centra: Po Tržaški cesti do Ilirije d.d., kjer v semaforiziranem križišču zavijete desno na Šestovo ulico, tam pa takoj levo na javno parkirišče, ki ga upravlja Ilirija (zemljevid spodaj). Iz parkirišča je prehod na Tržaško cesto (oranžna kovinska vrata), kjer zavijete desno in po 100m pridete do poslovne stavbe Ilirije. Nahajamo se na Tržaški cesti 40, v 3. nadstropju glavne poslovne stavbe. V isti stavbi pa se nahaja tudi trgovina Ilirija in Center za socialno delo. Prostori so dostopni z dvigalom ali po stopnišču. Parkiranje za obiskovalce inšituta je brezplačno, vendar nas morate opozoriti, da vam ožigosamo parkirni listek. Z ožigosanim parkirnim listkom vas bo vratar brez plačila parkirnine spustil iz parkirišča.

nutris zemljevid_web