Prehrana

Portal prehrana je zanesljiv vir informacij in novic s področja prehrane.

Šparglji z bazilikinim pestom

sparglji bazilikin pesto

 

 

 

 

 

Pojdi na recept

 

  1. Z oddajo recepta in fotografije uporabnik dovoli njuno objavo na portalu Zdrava prehrana in Facebook strani Zdrava prehrana Inštituta za nutricionistiko.
  2. Če uporabnik vnese svoje ime in priimek, se strinja z objavo teh podatkov na portalu Zdrava prehrana in Facebook strani Zdrava prehrana Inštituta za nutricionistiko.
  3. Za poslan recept in fotografijo uporabnik jamči, da sta njegovo avtorsko delo, oziroma ima avtorske pravice za recept in fotografijo. Z objavo recepta in fotografije uporabnik avtorske pravice prenese na uredništvo portala Zdrava prehrana.
  4. Če uredništvo portala Zdrava prehrana presodi, da recept zaradi kakršnegakoli vzroka ni primeren za objavo, ali pa ugotovi, da recept in fotografija nista avtorsko delo pošiljatelja, si pridržuje pravico, da recepta ne objavi.
  5. Uporabnik, ki odda recept in fotografijo, se strinja, da za objavo ne bo zahteval plačila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iskanje:

Loading

O portalu prehrana

prehrana institut

Portal vzdržuje Inštitut za nutricionistiko, neprofitna organizacija, ki se ukvarja predvsem z raziskovanjem živil in hranilnih snovi, ki jih naše telo potrebuje za optimalno delovanje. Poleg raziskovalne dejavnosti med temeljna poslanstva inštituta sodi tudi promocija zdravega prehranjevanja, v sklopu česar deluje tudi ta spletna stran. Več o inštitutu: www.nutris.org