• Zaključen

Razpis za študentsko delo – promocija zdrave prehrane na družbenih omrežjih

Iščemo zainteresiranega, samoiniciativnega in kreativnega študenta, s katerim bi začeli dolgoročnejše sodelovanje pri promociji zdrave prehrane na socialnih omrežjih. Delo bo potekalo v okviru programa nacionalnega portala o hrani in prehrani www.prehrana.si.


Na razpis se lahko prijavijo študentje Prehrane in sorodnih smeri, vešči družbenih omrežij.

K prijavi priložite:

  • Prošnjo z navedbo ključnih podatkov, ki lahko vlivajo na naš izbor – vključno z vašimi izkušnjami z družbenimi obrežji ter morebitnimi konflikti interesa (sodelovanje s podjetji, ki se ukvarjajo s proizvodnjo in trženjem živil) 
  • Življenjepis
  • Predloge kreativnih idej za vsaj 5 objav na Facebooku (v obliki dopolnjene priložene Excel datoteke).

Navodila za pripravo predloga Facebook objav:

Pri predlogih objav upoštevajte, da želimo spodbujati zdrave življenjski slog. Vsebina objav naj izvira iz vsebin Nacionalnega portala o hrani in prehrani www.prehrana.si. Od pripravljenih objav naj bosta vsaj dve takšni, da spodbujata obisk članka na prehrana.si, vsaj ena naj bo poučnega tipa (nasveti/zanimivosti/…) ter vsaj ena, ki vzpodbuja aktivno sodelovanje (všečkanje, komentiranje,… npr. slike, recepti, uganka, pool, vprašanje). Navedene vrste objav se med seboj ne izključujejo. Slike naj bodo simbolične (ne preveč visoke ločljivost).

  • Prijave pošljite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. do 6. marca, kot zadevo navedite: Študentsko delo Promocija portala

logo nutris

Inštitut za nutricionistiko
Tržaška cesta 40
1000 Ljubljana
Slovenija

Kako do nas

05 9068 870

01 300 79 81

BureauVeritas

Ostali podatki:

TRR: SI56 340001012501108
BIC: KSPKSI22XXX
Ban: Sparkasse d.d.
ID: SI50465856
MŠ: 3609081000

 

Prijava na obveščanje

comodo

05 9068 870

01 300 79 81

 

 

Prijava na obveščanje

comodo

Inštitut za nutricionistiko se ukvarja z raziskovanjem in izobraževanjem na področju prehrane ter svetovanjem živilski industriji pri razvoju in primernem označevanju živil. Na inštitutu deluje raziskovalna skupina Zdrava prehrana, ki se med drugim ukvarja z raziskovanjem živil in hranilnih snovi, ki jih naše telo potrebuje za optimalno delovanje.